Over ons

Bij elke site hoort een ‘even voorstellen pagina’.

Wij zijn een verzameling van chauffeurs en truck liefhebbers die in 2010 het Truckfestival Medemblik hebben voortgezet. De naam is veranderd naar TruckFestival WestFriesland maar met dezelfde passie en gedrevenheid organiseren wij dit prachtige festival in het hart van Medemblik.

Maar wie zijn nou die wij?

Hallo allemaal. Ik zal mij even voorstelen.

Mijn naam is Paul Kaarsemaker.

Geboren in 1985 en sinds 2003 ben ik het chauffeurs vak gaan uitoefenen. Mijn woonplaats is dezelfde plaats als waar het festival gehouden wordt, namelijk Medemblik. Hier woon ik alweer sinds 2007 met mijn vrouw Marjolein. Momenteel rijd ik bij de firma Boogaard uit Amsterdam waar ik sinds 2004 rijdt.

Ik doe mijn werkzaamheden met een wagen met zware autolaadkraan waarmee ik leuke hijsklussen doe, vooral in de binnenstad van Amsterdam, maar zeker ook tot ver daarbuiten. Om het festival te organiseren is voor mij een plezier en genoegen en wil dan ook zoveel mogelijk,mensen van het truckfestival laten genieten.

Ik wil dan ook iedereen uitnodigen om naar het mooiste en gezelligste truckfestival te komen, dat in de stadskern van een stad wordt gehouden. Tussen de diverse horeca gelegenheden en winkeltjes kunt u genieten van ruim honderd blinkende vrachtwagens. Dat kan maar op 1 plek….. namelijk truckfestival-westfriesland!!

Ik hoop u te zien op de dag van het festival Tot ziens tot truckfestival-westfriesland

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Peter Makkes uit medemblik, getrouwd en heb 2 prachtige dochters .

Ik ben werkzaam bij Simon loos in Wognum. Daar werk ik nu al sinds 2000 en doe daar het onderhoud van het wagenpark. Ik kom uit een echte truckers familie. Zelf rijd ik niet op de vrachtwagen, maar heb wel alle nodige papieren hier voor, ben al van jongs af aan bezig met het poetsen en wassen van vrachtauto’s en auto’s.

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik heb dan ook al een aantal jaren menig auto gepoetst die stond te schitteren op Truckfestival-Medemblik en heb er zelf ook een paar keer met een auto gestaan en ook in de prijzen gevallen. Vind het gewoon erg belangrijk dat het materiaal er goed en verzorgd uit ziet en dat daar ook de nodige aandacht aanbesteedt wordt… Dan laat je zien dat je zuinig bent op je spullen.

Zo ben ik er eigenlijk een paar jaar geleden ook ingerold, door eerst een paar keer te jureren en uiteindelijk ben ik gevraagd of ik zou willen zorgen dat alle vrachtwagens op het goede plekje komen te staan en het verkeer in goede banen te lijden. Natuurlijk in samenwerking met de anderen. Vanaf 2012 is er een hele nieuwe organisatie met een frisse kijk en jonge mensen en voel me hier ook erg goed bij en zie het allemaal positief tegemoet.

We gaan er met z’n allen voor zorgen dat het weer een topdag wordt. Hopelijk tot dan!

 

            

 

Even voorstellen. Mijn naam is Mario Schaak.

En woon samen met mijn vrouw en 2 kids in Hoogwoud. Met veel plezier werk ik bij magazijninrichter JuRo Unirek bv waarvoor ik dagelijks langs de weg zit met een Volvo FH trekker oplegger combinatie. Al sinds 2005 ben ik verbonden met het truckfestival in Medemblik. Tijdens het festival vind je mij samen met m’n beste maten op de motorfiets als begeleider.  In 2016 ben ik gevraagd voor het bestuur van dit leuke evenement, en heb daar niet lang over na hoeven denken. Samen met deze enthousiaste club hoop ik nog heel wat mooie festivals te organiseren.

Tot het volgende festival.

                

Hallo allemaal. Ik zal mij even voorstellen; 

 

Mijn naam is Misha Slinger, geboren in 1993 en sinds 2013 woonachtig in Medemblik. Sinds 2014 samen met Rosa die in 2020 mijn vrouw is geworden en samen hebben wij 2 prachtige dochters. 

Sinds 2011 werkzaam op de vrachtwagen en sinds november 2012 bij Zijp Transport uit Broek op Langedijk waar ik nog elke dag met plezier te werk ga. Zit ik niet op de auto, ben ik graag met mijn gezin of sta ik graag op een festival met vrouw en vrienden. 

Vanaf 2023 mag ik helpen om het leukste en gezelligste festival van Medemblik te organiseren en ik heb hier onwijs veel zin in! Ik hoop dat jullie er veel zin in hebben en ik zie jullie graag op de Nieuwstraat! 

                         

Hallo allemaal. Ik zal me even voorstellen,

Ik ben Annette de Smit van der Voort ik woon samen met mijn man, zoon en bonus zoon in Hoogkarspel. Vanaf 2003 ben ik aan de slag gegaan als nationaal en internationaal chauffeuse. Vanaf 2015 ben ik meer op kantoor gaan doen als planner en junior Expedient en nu sinds mei 2019 ben ik werkzaam als gastouder. Maar het rijden blijft toch altijd wel kriebelen waardoor ik in mijn vrije tijd regelmatig op de vrachtwagen te vinden ben.
Vanaf 2023 mag ik meehelpen met het organiseren van het leukste truck festival van Medemblik. Ik heb er zin in en hoop iedereen te zien in de Nieuwstraat.

              

Hoi allemaal

Mijn naam is Jacob Bood  en woon in Medemblik.
Ik ben getrouwd en heb een mooie lieve dochter.

Als kleine jongen was ik al gek van vrachtwagens, en wist toen meteen al dat ik dit als beroep wou gaan doen.  Ik ben sinds mijn 18e als chauffeur begonnen bij Simon loos en na 11 dienstjaren wilde ik wat anders gaan doen in het transport. Momenteel ben ik werkzaam op de haakarm bij Van straalen en de vries in de afzet containers.
Vanaf 2023 ben ik bij het bestuur gekomen om te gaan helpen bij het organiseren van het truckfestival. 
Ik hoop jullie allemaal te zien op de Nieuwstraat, tot snel.