Over ons

Bij elke site hoort een ‘even voorstellen pagina’.

Wij zijn een verzameling van chauffeurs en truck liefhebbers die in 2010 het Truckfestival Medemblik hebben voortgezet. De naam is veranderd naar TruckFestival WestFriesland maar met dezelfde passie en gedrevenheid organiseren wij dit prachtige festival in het hart van Medemblik.

Maar wie zijn nou die wij?

Hallo allemaal. Ik zal mij even voorstelen.

Mijn naam is Paul Kaarsemaker.

Geboren in 1985 en sinds 2003 ben ik het chauffeurs vak gaan uitoefenen. Mijn woonplaats is dezelfde plaats als waar het festival gehouden wordt, namelijk Medemblik. Hier woon ik alweer sinds 2007 met mijn vrouw Marjolein. Momenteel rijd ik bij de firma Boogaard uit Amsterdam waar ik sinds 2004 rijdt.

Ik doe mijn werkzaamheden met een wagen met zware autolaadkraan waarmee ik leuke hijsklussen doe, vooral in de binnenstad van Amsterdam, maar zeker ook tot ver daarbuiten. Om het festival te organiseren is voor mij een plezier en genoegen en wil dan ook zoveel mogelijk,mensen van het truckfestival laten genieten.

Ik wil dan ook iedereen uitnodigen om naar het mooiste en gezelligste truckfestival te komen, dat in de stadskern van een stad wordt gehouden. Tussen de diverse horeca gelegenheden en winkeltjes kunt u genieten van ruim honderd blinkende vrachtwagens. Dat kan maar op 1 plek….. namelijk truckfestival-westfriesland!!

Ik hoop u te zien op de dag van het festival Tot ziens tot truckfestival-westfriesland

Ff voorstellen,

Ik heet Dimitri Bonn, wonend in Spanbroek en bouwjaar 1973.

Ik ben door Remi gevraagd om te mee te doen in het bestuur. Ook is er aan mij gevraagd iets over mij te schrijven. Ik ben aangestoken met het virus, toen ik een jaar of vier was en met een daf 2800 mee mocht. Na eerst de lts en mts te hebben gevolgd, heb ik in de avonduurtjes het roze papiertje gehaald.

In 1997 ben ik bij Simon Loos begonnen nog vanuit Opmeer. Hier heb diverse auto’s gehad en de laatste was een MB actros 2536. In 2005 ben ik begonnen bij mijn huidige werkgever Kees Koopman te Opmeer. Na bijna 9 jaar op een daf te hebben gereden, vanaf 2016 op een MAN met Palfinger 36TM kraan. Nu sinds Februari 2022 met een Volvo uitgerust met een HMF 50TM kraan.

Zie jullie op het festival in Medemblik!!

Hoi allemaal,

Mijn naam is Peter Makkes uit medemblik, getrouwd en heb 2 prachtige dochters .

Ik ben werkzaam bij Simon loos in Wognum. Daar werk ik nu al sinds 2000 en doe daar het onderhoud van het wagenpark. Ik kom uit een echte truckers familie. Zelf rijd ik niet op de vrachtwagen, maar heb wel alle nodige papieren hier voor, ben al van jongs af aan bezig met het poetsen en wassen van vrachtauto’s en auto’s.

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik heb dan ook al een aantal jaren menig auto gepoetst die stond te schitteren op Truckfestival-Medemblik en heb er zelf ook een paar keer met een auto gestaan en ook in de prijzen gevallen. Vind het gewoon erg belangrijk dat het materiaal er goed en verzorgd uit ziet en dat daar ook de nodige aandacht aanbesteedt wordt… Dan laat je zien dat je zuinig bent op je spullen.

Zo ben ik er eigenlijk een paar jaar geleden ook ingerold, door eerst een paar keer te jureren en uiteindelijk ben ik gevraagd of ik zou willen zorgen dat alle vrachtwagens op het goede plekje komen te staan en het verkeer in goede banen te lijden. Natuurlijk in samenwerking met de anderen. Vanaf 2012 is er een hele nieuwe organisatie met een frisse kijk en jonge mensen en voel me hier ook erg goed bij en zie het allemaal positief tegemoet.

We gaan er met z’n allen voor zorgen dat het weer een topdag wordt. Hopelijk tot dan!

Hallo mijn naam is Tom Kaarsemaker.

Aangestoken met het truck virus door mijn broer die z’n groot rijbewijs had gehaald…. Vanaf toen wist ik het. Ik zou ook chauffeur worre. Ik ben werkzaam bij Dick Vijn Logistiek waar ik met en M.A.N. TGX rijd. Via via ben ik in aanmerking gekomen met truckfreakz.nl en zo ook met de mannen van het festival.Vaak op de achtergrond meegeholpen, en hebben ze me gevraagd of ik misschien ook in de organisatie wilde komen. Maar natuurlijk!!!

Groeten Tom en tot ziens op het Festival.

 

            

 

Even voorstellen. Mijn naam is Mario Schaak.

En woon samen met mijn vrouw en 2 kids in Hoogwoud. Met veel plezier werk ik bij magazijninrichter JuRo Unirek bv waarvoor ik dagelijks langs de weg zit met een Volvo FH trekker oplegger combinatie. Al sinds 2005 ben ik verbonden met het truckfestival in Medemblik. Tijdens het festival vind je mij samen met m’n beste maten op de motorfiets als begeleider.  In 2016 ben ik gevraagd voor het bestuur van dit leuke evenement, en heb daar niet lang over na hoeven denken. Samen met deze 4 andere mannen hoop ik nog heel wat mooie festivals te organiseren.

Tot het volgende festival.